Be a Insta Warrior!

Transformeer in een Insta Warrior met een krachtige boodschap & visie voor je business.

 

Over mij

— Brigitte Hermelijn

Ik neem je mee terug naar mijn vroege jeugd. Ik had energie te over en ze noemde mij `Speedy Gonzalez´. Voor gymnastiek haalde ik zonder veel problemen een tien. Ik racete van het ene naar het andere. En thuis was ik onbewust al aan het ondernemen. Gezegend met een rijke fantasie, deed ik wat ik leuk vond en kon ik zijn wie ik wilde. Terugkijkend heb ik toen alles al gedaan wat ik nu als volwassene terug zie. Eigenlijk wist ik toen al hoe mijn zakelijke toekomst eruit zou gaan zien.

Mijn esthetisch oog heb ik van mijn moeder die in de High fashion werkte. Achter het bankstel van mijn ouders had ik een ‘beautysalon’ voor de verzorging van mijn barbies. Niet zo raar dat ik na mijn financiële carrière verder ben gegaan als accountmanager in de cosmetica. Daar ondersteunde ik B-2-B klanten met het ontwikkelen van passende ideeën om kansen in de markt te creëren. Samen vertaalden we die naar concrete sales en marketing & social media activiteiten.

Als kind had ik een kantoortje in de gang bij mijn ouders. Een tafeltje en een stoeltje, een telefoonklapper, wat gejatte PTT formulieren, een kasboekje en een oude rode telefoon. Zo ‘runde´ ik mijn onderneming. Vanuit huis.

In wezen is het nu niet veel anders. Ik sport nog steeds het liefst iedere dag en hou ik van afwisseling. Ik combineer krachttraining in de gym met kickboksen en cardio. Mijn thuiswerkplek heb ik nog steeds, alleen niet meer bij mijn ouders in de gang. Op mijn bureau is de rode telefoon vervangen door een glimmende iPhone en telefoonklapper heet nu MacBook. En zo zie je maar, alles zat er al toen ik nog maar heel klein was!

a

Audit

Analyse van je gehele Instagram pagina.

a

Strategie

Leg de fundering voor je content creatie.

a

Beheer

Uitbesteden van je social media content & planning.

a

1 op 1

Leer Instagram from scratch opzetten.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan doen?

Voor wie?

Ik ben er voor gepassioneerde ondernemers die durven te kiezen om visionairs te zijn binnen hun business. En die hun onaangesproken potentieel ten volle willen benutten op Instagram.

Ik ben er voor degenen die buiten de lijntjes willen kleuren en verder willen kijken dan de massa. Die anders durven te denken en vanuit een ander perspectief nieuwe ideeën op willen doen.

Ook help ik je met navigeren door het digitale landschap van Instagram zodat jij kunt transformeren in een Insta Warrior met een machtige message en visie voor je business.

Daarnaast ben ik gepassioneerd over health, focus & mindset en deel ik daar content over in de vorm van Gezonde Business Lifestyle.

Mijn missie

Het is mijn missie om gepassioneerde ondernemers die alles zelf doen te faciliteren in hun vrijheid. Vrijheid in tijd en creativiteit.
En die niet willen inleveren op hun ambitie. Ik wil jou in staat stellen je dromen en visie te verwezenlijken op Social media.
Laat zien waar je voor staat. Bouw een stevige fundering voor het creëren van je content met een duidelijke strategie en een esthetische look & feel.

Gezonde Business Lifestyle

➳Zodat jij je volledige business potential kunt benutten en het beste van jezelf laat zien.
➳Zodat jij in je warrior focus komt en je richt op wat je echt te doen hebt in je business.
➳Zodat jij je unieke business kunt aanpassen aan je levensstijl.

Dat is dé vrijheid en gezonde business lifestyle die ik jou als ondernemer gun.

Why me?

Door mijn opvoeding, opleiding en jarenlange ervaring ben ik zowel operationeel als strategisch inzetbaar.
Werkethiek is bij mij een soort van ingebakken eigenschap. Het is simpel. Ik doe wat ik beloof en afspraken kom ik na.
Ik denk en werk in oplossingen en benader problemen zo creatief mogelijk.

“Kan niet.”, heb ik nooit begrepen.

Ik ben wars van sleur. Ik houd ervan om dingen net even anders aan te pakken, steeds weer iets nieuws te bedenken en het allemaal net even beter te doen. Dat kan ik omdat ik ruim 20 jaar ervaring heb in verschillende functies/disciplines op het gebied van MarCom, sales, coaching & leidinggeven, procesbeheer & management.

Met een heel duur woord ben ik een multipotentialite oftewel multipassionate. Hoe je het ook wil noemen ik ben verandergericht, vernieuwend, gepassioneerd, leergierig, onderzoekend en niet in de laatste plaats een vrijdenker. Een comfort zone is mij eigenlijk een beetje vreemd.

Dus met mij haal je iemand binnen met een schat aan ervaring, maar toch een frisse blik. Ik schrik niet terug om terug te gaan naar de basis en van daaruit alles opnieuw op te bouwen.
En stel daarbij reële doelen, probeer uit iedere stap lering te trekken en nieuwe ideeën op te doen. Dat leidt bij mij tot idee synthese. Het houdt me scherp. Dat is precies wat jij nodig hebt om in een wereld die altijd sneller in beweging is te kunnen blijven functioneren.

Zaken doen als een warrior

De Samurai waren de Japanse krijgersklasse (12e-19e eeuw). De Samurai leefden volgens de BUSHIDO code. Het woord “Bushido” betekent “de manier van de krijger. ”
Deze Code is ontwikkeld om aan de gevechten van de Samurai een betekenis van menselijkheid en eer te geven. De Bushido Code bevat richtlijnen voor het leven
en verbindt het feit dat men eerlijke overeenkomsten maakt met mensen. De Samurai zagen het meer als een soort van gids om een beter mens te zijn.

Alhoewel de code historisch is en de Samurai zijn zwaard heeft neergelegd, is voor mij de Bushido code een grote inspiratiebron en fundament van hoe zaken te doen met elkaar.
De code heeft zeker niet zijn relevantie verloren.

Ik geloof in die stevige, simpele correcte waarden van de code die ons als individu sterker maken, maar ook de samenleving kunnen verbeteren.

Daarom pas ik deze code toe voor mijn business, voor mezelf en hoe ik zaken wil doen.

Gi, Makoto en Chu

 GI: Integriteit
Ik zou je van alles kunnen beloven, maar wat als ik het niet waar maak? Dat is voor niemand tof. 
⁣Daarom vind ik een goede intake zo belangrijk met goede doordenk vragen zodat we echt alles helder hebben en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. ⁣

MAKOTO: Oprechtheid
Samoerai hebben hier een spreekwoord voor: “Spreken en handelen zijn één en hetzelfde.” ⁣⁣Het is heel simpel, als er iets gedaan moet worden, dan doe ik dat gewoon.

     CHU: Loyaliteit  ⁣
Net als de krijgers voel ik me verantwoordelijk voor hetgeen wat we afspreken. Van mij mag je loyaliteit verwachten als we gaan samenwerken en eerlijkheid over de stand van zaken.